Menu

Vi bad våra kockar Martina och Magnus dela med sig av sina favoriter från vårt produktsortiment utifrån kriterierna mer smak, tid och /eller pengar. Det här är vad de svarade.

Knorr Professional FOND och DEMI GLACE

Att göra egen fond tar både tid och muskelstyrka i anspråk. Först ska du kånka tunga lådor med ben, därefter koka dem, tömma kärl och hantera sopor. Kokar du dessutom mycket fond räcker kanske inte ditt avtal till, och du måste lägga mer pengar på utökad sophantering.

Att våra välsmakande och multianvändbara fonder kan hjälpa dig att spara tid, råder det väl inga tvivel om. Vad de däremot innebär för dig rent ekonomiskt, kan du räkna ut med hjälp av vår fondkalkylator, och den hittar du här!

Majonnäser från HELLMANN’S              

Självklart finns det situationer när en egenslagen majonnäs passar bäst, men våra lena, lättanvända och samarbetsvilliga majonnäser är fantastiskt bra i många olika sammanhang. Allt du behöver göra är att öppna locket på hinken.

NoChicken Chunks och NoChicken Nuggets från The Vegetarian Butcher

Den höga proteinhalten i våra nuggets och chunks ger riktigt bra mättnadskänsla, vilket i sin tur gör tallriken mer ekonomisk. Jag (Magnus) brukar rekommendera att du gör en vuxenportion ca 30 % mindre än när du serverar kött!

Cold Base Stärkelse/Redning

Cold Base är en produkt som inte alla har koll på, men som du kan använda för att fånga upp vätska som ger smak till din rätt. Klicka här för att se när Martina vinner både tid, smak och volym med hjälp av just denna produkt!

Knorr Tomatino

Dryg produkt med hög smak från början. Du behöver med andra ord inte lägga så mycket tid på att få fram smaken du vill åt.

Denna artikel publicerades i maj 2023.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny