Bovete och grönkålssallad | Unilever Food Solutions

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bovete och grönkålssallad

  • Bovete, krossat 600.0 g
  • Grönkål 200.0 g
  • Lök, sallad 50.0 g
  • Zucchini, courgette 300.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 50.0 ml
  • Socker 100.0 g
  • Vatten 150.0 g
  • Fänkål, färsk 300.0 g

Grönkålspesto

  1. Bovete och grönkålssallad

    • Ta en sjättedel av bovetet och rosta i ugn tills gyllene färg.
    • Koka resten enligt förpackningen.
    • Koka en pickleslag av WINBORGS Ättiksprit 12%, strösocker och vatten. Skiva zucchinin och lägg i pickleslagen.
    • Plocka grönkålen i mindre bitar.
    • Hacka salladslöken och hyvla fänkålen tunt.
  2. Grönkålspesto

    • Mixa grönkål, pumpafrön, parmesan och Knorr Professional Vitlök kryddpuré med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och rapsolja till en pesto.
    • Blanda peston med salladsingredienserna.