Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bovete och grönkålssallad

  • Bovete, krossat 600.0 g
  • Grönkål 200.0 g
  • Lök, sallad 50.0 g
  • Zucchini, courgette 300.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L - UTGÅTT v 20 2020 50.0 ml
  • Socker 100.0 g
  • Vatten 150.0 g
  • Fänkål, färsk 300.0 g

Grönkålspesto

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 50.0 ml
  • Rapsolja 100.0 g
  • Grönkål 50.0 g
  • Pumpakärnor 50.0 g
  • Ost, parmesan riven 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  1. Bovete och grönkålssallad

    • Ta en sjättedel av bovetet och rosta i ugn tills gyllene färg.
    • Koka resten enligt förpackningen.
    • Koka en pickleslag av WINBORGS Ättiksprit 12%, strösocker och vatten. Skiva zucchinin och lägg i pickleslagen.
    • Plocka grönkålen i mindre bitar.
    • Hacka salladslöken och hyvla fänkålen tunt.
  2. Grönkålspesto

    • Mixa grönkål, pumpafrön, parmesan och Knorr Professional Vitlök kryddpuré med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och rapsolja till en pesto.
    • Blanda peston med salladsingredienserna.