Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vit chokladkräm med brynt smör

Havtornsgelato

Kaka på hasselnötter

  • Nötter, hasselnötter 250.0 g
  • Socker, florsocker 250.0 g
  • Ägg (extra) 4.0 st
  • Citron, zest av 4.0 g
  1. Vit chokladkräm med brynt smör

    • Koka upp Rama Visp 31%, blanda i äggulan och vispa tills den uppnått 82°C.
    • Häll krämen över den vita chokladen och rör om tills blandningen är slät.
    • Addera det brynta smöret, blötlagda gelatinet och smaka av med citronsaft.
  2. Havtornsgelato

    • Koka upp socker, vatten och puréer. Vänd ner blötlagda gelatinbladen och låt svalna.
    • Rör ner Rama Fraiche och kör blandningen i en glassmaskin.
  3. Kaka på hasselnötter

    • Blanda ihop alla ingredienser och baka dem i en form på 165° C i 15–20 min.
    • Garnera gärna med Oxalis