Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Apelsin & kanel brûlée

  • Mjölk 600.0 ml
  • Grädde eller gräddalternativ 600.0 ml
  • Apelsin, zest 14.0 g
  • Kanelstång 20.0 g

Vid servering

  • Socker, rör 50.0 g
  1. Apelsin & kanel brûlée

    • Koka upp grädde, mjölk, apelsinzest och kanelstång vid moderat värme. Ställ åt sidan och låt gräddmjölken dra i 30 minuter.
    • Blanda CARTE DÒR Crème Brûlée, torrvara med en del av gräddmjölken, därefter tillsätt resterande gräddmjölken i en gryta. Sjud alltsammans vid moderat värme i 2 minuter under omrörning.
    • Lyft ur kanelstängerna och portionera CARTE DÒR Crème Brûlée i formar. Låt dem stelna i kylen.
  2. Vid servering

    • Ta desserterna ur kylen 30 minuter före servering. Strö rörsocker över desserterna och karamellisera dem med en gasolbrännare. Serveras omgående!