Menu

Ingredienser

+

Till fyllningen

  • Rapsolja 20.0 ml
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • vitkålshuvud, strimlad 400.0 g
  • Sötpotatis, riven 300.0 g
  • Salt 10.0 g

Till smeten

Sås till plättarna

Förberedelser

  1. Till fyllningen

    • Fräs lök och kål mjuka i olja och blanda lök, kål och sötpotatis.
  2. Till smeten

    • Rör ihop ingredienserna till smeten och blanda med grönsaksfräset..
    • Bryn plättar i valfri storelk så att de får fin färg på båda sidorna och stek demfärdigt i ugn vid 200 grader.
  3. Sås till plättarna

    • Vispa samman Ketjap Manis med Knorr Cold Base redning. Låt svälla i 5 minuter.
    • Servera pannkakorna med Ketjap Manis och HELLMANN`S majonnäs
Produkter
Recept
Favoriter
Meny