Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till fyllningen

  • Rapsolja 20.0 ml
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • vitkålshuvud, strimlad 400.0 g
  • Sötpotatis, riven 300.0 g
  • Salt 10.0 g

Till smeten

  • Vatten 300.0 ml
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 15.0 g
  • Vetemjöl, fullkorn 200.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 25.0 g
  • Bakpulver 4.0 g
  • Ägg 3.0 stk
  • Socker 5.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 1.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Miso Umami 6 x 400ml 20.0 g

Sås till plättarna

  • Ketjap Manis 90.0 g
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 2.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 100.0 g
  1. Till fyllningen

    • Fräs lök och kål mjuka i olja och blanda lök, kål och sötpotatis.
  2. Till smeten

    • Rör ihop ingredienserna till smeten och blanda med grönsaksfräset..

    • Bryn plättar i valfri storelk så att de får fin färg på båda sidorna och stek demfärdigt i ugn vid 200 grader.

  3. Sås till plättarna

    • Vispa samman Ketjap Manis med Knorr Cold Base redning. Låt svälla i 5 minuter.
    • Servera pannkakorna med Ketjap Manis och HELLMANN`S majonnäs