Menu

Ingredienser

+

Till fyllningen

  • Rapsolja 20.0 ml
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • vitkålshuvud, strimlad 400.0 g
  • Sötpotatis, riven 300.0 g
  • Salt 10.0 g

Till smeten

Sås till plättarna


Okonomyaki är en japansk pannkaka som man kan ha nästan vilken fyllningsom helst i. Pannkakorna steks frasiga och serveras tillsammans med soja och Hellmann’s majonnäs.

...

Förberedelser

  1. Till fyllningen

    • Fräs lök och kål mjuka i olja och blanda lök, kål och sötpotatis.
  2. Till smeten

    • Rör ihop ingredienserna till smeten och blanda med grönsaksfräset..
    • Bryn plättar i valfri storelk så att de får fin färg på båda sidorna och stek demfärdigt i ugn vid 200 grader.
  3. Sås till plättarna

    • Vispa samman Ketjap Manis med Knorr Cold Base redning. Låt svälla i 5 minuter.
    • Servera pannkakorna med Ketjap Manis och HELLMANN`S majonnäs
Produkter
Recept
Favoriter
Meny