Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Stekta gröna tomater

  • Tomater, gröna 1.0 kg
  • Filmjölk 300.0 ml
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Polenta 200.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Salt 7.0 g
  • Svartpeppar, malen

Dipsås

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 180.0 g
  • KNORR Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L, Utgår v 5 2017, Ersätts av 49026101 15.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  1. Stekta gröna tomater

    • Skär tomaterna i halvcentimetertjocka skivor.
    • Vispa ihop filmjölk och Knorr PROFESSIONAL Rökt Chilipuré i en skål och ställ den åt sidan.
    • Blanda polenta, Knorr Umami, salt och peppar.
    • Doppa tomatskivorna i filmjölksblandningen och vänd dem sedan i polentablandningen.
    • Fritera tomaterna tills de blir mjuka och gyllengula och lägg över dem på ett galler.
    • Strö eventuellt salt eller grillkrydda över tomaterna.
  2. Dipsås

    • Vispa ihop ingredienserna till dipsåsen och smaksätt med peppar.