Menu

Ingredienser

+

Picklade Jalapeños

Potatisen

  • Bakpotatis 3.0 stk

Tonfiskröran

  • Tonfisk i olja 300.0 g
  • Salladslök 30.0 g
  • Hellmann's PROFESSIONAL Majonnäs 50%, 1 x 5 L 180.0 g
  • Srirachasås 20.0 g
  • Citron 1.0 st
  • Koriander, färsk hackad 3.0 msk
  • Jalapeño, picklad kan köpas färdig, men smakar ännu bättre om du gör dem själv! 20.0 g

Vid servering

  • Salladslök
  • Koriander, färsk (cilantro)

Snabbt, enkelt och smakrikt. Prova vår kryddstarka och krämiga tonfisksallad gjord på HELLMANN´S Professional. Denna tonfiskröra fungerar också bra som fyllning i baguetter och wraps.

...

Förberedelser

  1. Picklade Jalapeños

    • Koka upp vinäger, salt och socker och låt det sjuda tills sockret har lösts upp. Tillsätt kallt vatten och låt det svalna. Täck jalapeños med lagen och förslut burken med lock. Pickla i 24 timmar före användning.
  2. Potatisen

    • Tvätta potatisarna och bakadem i ugnen på 200 grader i 1 timme eller tills innanmätet är mjukt.
  3. Tonfiskröran

    • Slå av oljan från tonfisken och blanda med HELLMANN´S Professional, jalapeños, koriander, sriracha och salladslök. Smaka av med salt och citronsaft. Låt tonfiskröran vila i 1 timme före servering.
  4. Vid servering

    • Skär upp potatisen och toppa med tonfiskröran, garnera med koriander och salladslök.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny