Menu
+

Koka qunioa

  • Qinoa, frömix 170.0 g
  • Vatten 400.0 ml
  • Salt(1) 2.0 g

Rosta pumpa

  • Pumpa, butternut tärnad 600.0 g
  • Rapsolja 50.0 g

Gör salladen

  • Rödlök, tärnad 100.0 g
  • Koriander, färsk hackad 20.0 g
  • Grönkål, strimlad 200.0 g
  • Apelsin, filé 150.0 g
  • kokos, hyvlad rostad 25.0 g
  1. Koka qunioa

    • Koka upp vatten och salt. Tillsätt qinoa och sjud fröna mjuka under lock 10 minuter tills vattnet kokat in. Låt svalna.
  2. Rosta pumpa

    • Värm ugnen till 225°. Lägg pumpan i bleck och vänd runt den i olja. Rosta pumpan i ugnen 15 minuter. Låt den svalna.
  3. Gör salladen

    • Blanda samman qinoan med rödlök och koriander, och vänd ner lite av vinägretten. Varva pumpa, qunioablandning, grönkål och apelsinfiléer. Häll över resten av vinägretten och dekorera med kokos.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny