Pho vegetarisk
Här är ett recept på en vegansk Pho med tofu. Pho är en nudelsoppa där hemligheten är förberedelsen med buljongen.

Ingredienser
Pho vegetarisk
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Pho buljong
Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
/g
50.0 g
0%

Lök, tärnad
/g
200.0 g
0%
Socker
/g
25.0 g
0%
Kanel
/st
2.0 st
0%
Stjärnanis
/st
4.0 st
0%
Kryddnejlika, hela
/st
5.0 st
0%
Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
40.0 g
0%

Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
15.0 g
0%

Till servering
Nudlar, ris
/g
800.0 g
0%
Tofu, tärnad
/g
750.0 g
0%
Lök, strimlad
/g
150.0 g
0%
Böngroddar
/g
222.0 g
0%
Lök, rostad
/g
25.0 g
0%
Basilika, thai
/g
0.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Pho buljong
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Socker 25.0 g
-
Kanel 2.0 st
-
Stjärnanis 4.0 st
-
Kryddnejlika, hela 5.0 st
Till servering
-
Nudlar, ris 800.0 g
-
Tofu, tärnad 750.0 g
-
Lök, strimlad 150.0 g
-
Böngroddar 222.0 g
-
Lök, rostad 25.0 g
-
Basilika, thai
Förberedelser
-
Pho buljong
- Häll vatten, Knorr Grönsaksfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
- Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
-
Till servering
- Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och tofu i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och tofun. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.