Ingredienser
Pho buljong
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Socker 25.0 g
-
Kanel 2.0 st
-
Stjärnanis 4.0 st
-
Kryddnejlika, hela 5.0 st
Till servering
-
Nudlar, ris 800.0 g
-
Tofu, tärnad 750.0 g
-
Lök, strimlad 150.0 g
-
Böngroddar 222.0 g
-
Lök, rostad 25.0 g
-
Basilika, thai
Förberedelser
-
Pho buljong
- Häll vatten, Knorr Grönsaksfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
- Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
-
Till servering
- Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och tofu i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och tofun. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.