Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pho buljong

  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 50.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Socker 25.0 g
  • Kanel, hel 2.0 st
  • Stjärnanis 4.0 st
  • Kryddnejlika, hela 5.0 st
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g

Till servering

  • Nudlar, ris 800.0 g
  • Tofu, tärnad 750.0 g
  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 222.0 g
  • Lök, rostad 25.0 g
  • Basilika, thai
  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorr Grönsaksfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Till servering

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och tofu i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och tofun. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.