+

Koka ägg

  • Ägg (extra) 5 st

Ramen soppa

Vid servering:

  • Nudlar, ramen tillagade 800 g
  • Champinjoner, Skogs- skivad 500 g
  • Fläskkarré, strimlad tillagad 1 kg
  • Chili och vitlöksolja 25 g
  • Lök, rostad 30 g
  • Koriander, färsk hackad 30 g
  1. Koka ägg

    • Koka upp vattnet till äggen. När vattnet kokar, lägg ner äggen och låt dem koka i exakt 6 minuter och 20 sekunder. Ta upp dem genast och skölj dem kalla snabbt.

  2. Ramen soppa

    • Sautera löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin ca 2 minuter och tillsätt Knorr PROFESSIONAL kryddpurér. Slå på vatten, miso och Knorr Kycklingfond, och koka upp.

  3. Vid servering:

    • Skala äggen och dela dem med en vass kniv. Fördela nudlar, svamp, fläskkarré och ägghalvor i serveringsskålar.
    • Häll den heta buljongen över nudlarna, köttet och grönsakerna i skålarna. Droppa över olja med chili och vitlök. Toppa med rostad lök, koriander och sesamfrön.
+