Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Libanesiska lammspett

  • Lammfärs 1.0 kg
  • Ägg (stora, klass A) 1.0 st
  • Linser, röda 90.0 g
  • Solrosfrön 65.0 g
  • Vatten 300.0 ml
  • Lök, tärnad 100.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Kanel malen 6.0 g
  • Spiskummin, hela 12.0 g
  • Salt(1) 12.0 g
  • Svartpeppar, malen 2.0 g
  1. Libanesiska lammspett

    • Blanda samman färsen med ägg, linser, solroskärnor, vatten, lök, Knorr PROFESSIONAL kryddpuréer och kryddor till en jämn färs. Lägg över färsen i en spritspåse och spritsa långa korvar på en plåt.
    • Baka av i varmluftsugn 160° i ca 15 minuter. Ta ut ur ugnen, skär i stänger och trä på spett.
    • Grilla eller stek till fin yta före servering.