+

Risotto

Kalvtunga

Garnityr

  • Svamp,blandade 200 g
  • Smör, osaltat 20 g
  1. Risotto

    • Låt schalottenlöken småkoka i lite olja i 15 minuter.
    • Tillsätt riset och kryddorna och rör hela tiden.
    • När riset är upphettat, tillsätt vinet och reducera bort nästan all vätska.
    • Tillför Knorr Professional Kycklingfond successivt i små mängder.
    • Koka i 20–30 minuter tills riset är al dente.
    • Ta risotton från spisen och tillsätt parmesanen och tärnat smör. Servera genast.
  2. Kalvtunga

    • Tärna rotsakerna grovt och låt dessa småkoka med vattnet i en kastrull i 15 minuter.
    • Lägg de sköljda kalvtungorna ovanpå rotsakerna och tillsätt Knorr Professional Kalvfond och kryddor.
    • Koka tungorna tills de är genomkokta. Skala av hinnorna och lägg tillbaka dem i spadet. Låt kallna.
    • Skär i portionsbitar och krydda med salt och peppar.
    • Dubbelpanera tungorna och stek dem knapriga i matolja.
  3. Garnityr

    • Stek svamparna snabbt i smör och krydda med salt och peppar.
+

Continue

Title

Bullet Point text