Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Svamptartar

  • Svamp, shiitake 1.1 kg
  • Rapsolja 30.0 ml
  • Champinjoner, färska 100.0 g
  • små vita
  • Salt 5.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Olja, sesam 20.0 g
  • Soja, japansk 20.0 g
  • Rödlök 50.0 g
  • picklad
  • HELLMANN'S Vegansk majonnäs, 6 x 270 g 1.0 dl
  • Knorr Professional Intense flavours Wild Mushroom Earth 6 x 400ml 15.0 g

Till servering

  • Smörgåskrasse 32.0 g
  • Pepparrot 33.0 g
  • nyriven
  1. Svamptartar

    • Stek shiitaken gyllenbrun i rapsolja. Låt svalna och hacka den sedan grovt. Vänd upp den i en skål tillsammans med sesamolja, soja, fint hackad picklad lök samt salt och peppar.
    • Skiva champinjonerna tunt.
    • Blanda HELLMANN’S med Wild Mushroom Earth. Häll upp i en dressingflaska.
  2. Till servering

    Fördela svamptartaren på 10 tallrikar. Toppa med den skivade champinjonen. Rippla över majonnäsen och garnera med smörgåskrasse och riven pepparrot.