Menu

Fisk- & skaldjursgryta

Fram med timjan, vitlök, apelsinskal, fänkål, räkor, hummer, torsk, lax och färska blåmusslor och gör världens enklaste och godaste fisk- och skaldjursgryta.  Det säger i alla fall upphovsmannen själv och vi tror honom. Till receptet.

00:00

Ramen

Nu blir det japansk snabbmat med höga smaker. En ramen gjord på Knorr Professional Kycklingfond flera sorters svamp, röd chili och ljuvligt tunna ramennudlar. Till receptet.

00:00

Viltsås

Som att gå rakt in i skogen, säger Daniel Müllern om sin viltsås på Knorr Professional Viltfond, färska gröna enbär och miso. Servera med en fin bit hjortytterfilé och svamp och inkassera folkets jubel. Till receptet.

00:00

Rödvinssås

Kan man göra en alldeles perfekt rödvinssås på bara 20 minuter? Japp, det säger Daniel Müllern och om det är någon som vi litar på så är det just Danne.  Fram med Knorr Professional Demi Glace och saken är nästan biff. Till receptet.

00:00

Kokt kalv i dill

En lunchklassiker som bör finnas på varje lunchrestaurang om du frågar Daniel. Hemligheten bakom en lyckad sådan? Titta på filmen så får du svaret. Till receptet.

00:00

Produkter
Recept
Favoriter
Meny