Ingredienser
Rostad spetskål
-
Spetskål 1.3 kg
-
Rapsolja 100.0 g
-
Salt 5.0 g
Frön
-
Rapsolja 150.0 g
-
Panko, ströbröd 200.0 g
-
Rågflingor 150.0 g
-
Bovete, krossat 200.0 g
-
Pumpakärnor 100.0 g
-
Solrosfrön 100.0 g
Förberedelser
-
Rostad spetskål
- Skär spetskålen i klyftor och gnid in varje klyfta med olja och salt. Rosta i ugn
- Häll HELLMANN’S Citrus Vinaigrette över kålen när den är klar och fortfarande varm.
-
Frön
- Blanda rapsolja, Senap Dijon och HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.
- Bland i alla fröer och flingor. Rosta i ugn 180 grader i ca 15 minuter. Rör om var femte minut.
- Strö fröblandningen över spetskålen innan servering.