Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Currysås

  • Lök, tärnad 240.0 g
  • Curry, Madras 20.0 g
  • Vatten 10.0 g
  • Margarin, flytande 75.0 g
  • Matlagningsgrädde 400.0 ml

Fisken

  • Sej,filé 1250.0 g
  • Margarin, flytande 10.0 g

Vid servering

  • Äpple (Aroma) 200.0 g
  • Körvel 11.0 g
  • Potatis, kokt skalad 2.0 kg
  1. Currysås

    • Mjukstek löken i matfett utan att den tar färg och tillsätt curry, fräs vidare i någon minut.
    • Tillsätt vatten, matlagningsgrädde och Knorr Lemonesås, koka upp och sjud under omrörning tills såsen tjocknar.
    • Smaksätt med Knorr Fiskfond och Winborgs Äppelcidervinäger.
    • Mixa såsen jämn.
  2. Fisken

    • Smörj en ugnfastform med matfett lägg på fisken.
    • Baka fisken vid 175 grader 10 minuter eller till att den håller 45 grader.
  3. Vid servering

    • Häll currysåsen över fisken i formen. Toppa med strimlat äpplet, färsk körvel och servera rätten med kokt potatis.