Ingredienser
Currysås
-
Lök, tärnad 240.0 g
-
Curry, Madras 20.0 g
-
Vatten 1.0 dg
Fisken
-
Sej,filé 1250.0 g
Vid servering
-
Äpple (Aroma) 200.0 g
-
Körvel 11.0 g
-
Potatis, kokt skalad 2.0 kg
Förberedelser
-
Currysås
- Mjukstek löken i Milda Flytande Margarin utan att den tar färg och tillsätt curry, fräs vidare i någon minut.
- Tillsätt vatten, Rama Mat 15 % och Knorr Lemonesås, koka upp och sjud under omrörning tills såsen tjocknar.
- Smaksätt med Knorr Fiskfond och Winborgs Äppelcidervinäger.
- Mixa såsen jämn.
-
Fisken
- Smörj en ugnfastform med Milda Mjölkfritt Flytande Margarin lägg på fisken.
- Baka fisken vid 175 grader 10 minuter eller till att den håller 45 grader.
-
Vid servering
- Häll currysåsen över fisken i formen. Toppa med strimlat äpplet, färsk körvel och servera rätten med kokt potatis.