Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till soppan

  • Lök, tärnad 300.0 g
  • Vitlök, hackad 32.0 g
  • Morot, tärnad 400.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 60.0 g
  • Spiskummin malen 10.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 30.0 g
  • Matdinkel, parboild dinkel EKO 400.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 150.0 g
  • Vatten 4.9 l
  • Knorr Oxfond, Ekologisk, koncentrerad 6x1l 45.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Spenat, frusen 700.0 g

Vid servering

  • Persilja, hackad 20.0 g
  • Yoghurt, turkisk 200.0 g
  • Citron 1.0 st
  1. Till soppan

    • Sautera lök, morot och vitlök i några minuter.
    • Tillsätt spiskummin, Knorr Professional Paprikapuré och rökt paprika pulver, färs ytterligare någon minut.
    • Rör i Slotts Tomatpuré och tillsätt matdinkel, Knorr Tomatino, Knorr Ekologisk Oxfond och vatten, sjud under lock i 20-25 minuter eller tills kornen är mjuka.
    • Tillsätt spenat, sjud ytterligare 2 minuter, smaksätt med Knorr Umami och peppar.
  2. Vid servering

    • Servera soppan omgående med yoghurt, persilja och citron.