Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till soppan

  • Lök, tärnad 300.0 g
  • Vitlök, hackad 32.0 g
  • Morot, tärnad 400.0 g
  • Rapsolja 60.0 g
  • Spiskummin malen 10.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 30.0 g
  • Matdinkel, parboild dinkel EKO 400.0 g
  • Vatten 4.9 l
  • Spenat, frusen 700.0 g

Vid servering

  • Persilja, hackad 20.0 g
  • Yoghurt, turkisk 200.0 g
  • Citron 1.0 st
  1. Till soppan

    • Sautera lök, morot och vitlök i några minuter.
    • Tillsätt spiskummin, Knorr Professional Paprikapuré och rökt paprika pulver, färs ytterligare någon minut.
    • Rör i Slotts Tomatpuré och tillsätt matdinkel, Knorr Tomatino, Knorr Oxfond och vatten, sjud under lock i 20-25 minuter eller tills kornen är mjuka.
    • Tillsätt spenat, sjud ytterligare 2 minuter, smaksätt med Knorr Umami och peppar.
  2. Vid servering

    • Servera soppan omgående med yoghurt, persilja och citron.