Ingredienser
Till soppan
-
Lök, tärnad 300.0 g
-
Vitlök, hackad 32.0 g
-
Morot, tärnad 400.0 g
-
Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 60.0 g
-
Spiskummin malen 10.0 g
-
SLOTTS Tomatpuré 30.0 g
-
Matdinkel, parboild dinkel EKO 400.0 g
-
Vatten 4.9 l
-
Spenat, frusen 700.0 g
Vid servering
-
Persilja, hackad 20.0 g
-
Yoghurt, turkisk 200.0 g
-
Citron 1.0 st
Förberedelser
-
Till soppan
- Sautera lök, morot och vitlök i några minuter.
- Tillsätt spiskummin, Knorr Professional Paprikapuré och rökt paprika pulver, färs ytterligare någon minut.
- Rör i Slotts Tomatpuré och tillsätt matdinkel, Knorr Tomatino, Knorr Oxfond och vatten, sjud under lock i 20-25 minuter eller tills kornen är mjuka.
- Tillsätt spenat, sjud ytterligare 2 minuter, smaksätt med Knorr Umami och peppar.
-
Vid servering
- Servera soppan omgående med yoghurt, persilja och citron.