Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pastan

  • Penne pasta 750.0 g

Béchamelsåsen

  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 150.0 ml
  • Mjölk 675.0 ml
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 45.0 g
  • Morotspuré, frysen 375.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Ost, riven 150.0 g

Tomatsås

  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 900.0 g
  • Vatten 450.0 ml
  • KNORR Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg "Utförsäljning 50% rabatt" 20.0 g
  • Citron, juice färskpressad 10.0 g
  • Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 0,34 kg 50.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 12.0 g
  • Rotselleri, riven 250.0 g
  • Palsternacka, riven 250.0 g
  • Morot, riven 250.0 g
  • Oregano, torkad 1.0 g
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 20.0 g
  1. Pastan

    • Koka pastan i saltat vatten i 4 minuter mindre än angivet på förpackningen. Detta är speciellt viktigt om du monterar ihop gratängen en dag i förväg! Slå av vatten och spola pastan i kallt vatten.
  2. Béchamelsåsen

    • Blanda mjölk och Knorr Visp 31% med Knorr Cold Base Stärkelse/Redning till slät konsistens. Låt såsbasen stå och svälla i 5 minuter.
    • Tillsätt morotspuré, Knorr Umami, salt och vitpeppar, rör så att smaksättningen blandas väl med såsbasen och tillsätt riven ost.
  3. Tomatsås

    • Blanda vatten och Knorr Tomatino med Knorr Cold Base Stärkelse/Redning till slät konstisens. Låt tomatsåsen stå och svälla i 5 minuter.
    • Tillsätt citronsaft, Knorr Kryddpasta Bouquet all `Italiana, Knorr Professional Paprikapuré, oregano,salt, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, selleri, palsternacka och morot, rör så att ingredienserna blandas väl.
  4. Avslutningsvis

    • Blanda pastan med tomatsåsen i ett GN bleck och slå béchamelsåsen över pastan i ett jämt lager. Baka av i kombiugn vid 180 grader (70% ånga) i ca 30 minuter.
  5. Till servering

    • Servera gärna pastalådan tillsammans med sallad.