Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Brödganache

  • Choklad, mörk 250.0 g
  • Smör normalsaltat 30.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 300.0 g
  • Honung, flytande 25.0 g
  • Kavring, riven mörk 80.0 g

Krispig kavring

  • Smör normalsaltat rumstempererat 100.0 g
  • Socker 100.0 g
  • Sirap, mörk 25.0 g
  • Kavring riven
  • Mandelmjöl 80.0 g
  • Kakaopulver 15.0 g

Björnbärsjelly

  • Björnbär, frusna 500.0 g
  • Socker 150.0 g
  • Vatten 80.0 g
  • Till servering.
  • Röd oxalis
  • Björnbär
  • Granskottsolja
  • Vaniljglass
  1. Brödganache

    • Smält ner chokladen tillsammans med Rama Professional Visp, smör och honung. 
    • Vänd i kavringen. Låt svalna i kyl i lämplig form. 
    • Skär i 10 bitar. Låt stå i rumstemperatur 1 timme innan servering.
  2. Krispig kavring

    • Rör ihop alla ingredienserna. Torka i ugn på 130*C i ca 40 minuter. Rör mellan varven. 
  3. Björnbärsjelly

    • Koka ihop lingon, socker och vatteni ca 2minuter. Tillsätt Knorr Texture. Mixa och passera genom fin sil. Kyl. Mixa innan servering
  4. Vid servering

    • Lägg chokladen på en tallrik. Toppa med krispig kavring. Lägg på Björnbärsjellyn och toppa med vaniljglass. Garnera med björnbär, oxalis och ett par droppar granskottsolja.