Menu
+

Kryddpastan:

Röd thaicurry

Till servering

  • Koriander, färsk hackad 30 g
  • Basilika, thai 30 g
  • Ris, jasmin
  1. Kryddpastan:

    • Mixa schalottenlök, citrongräs och limeblad med Knorr PROFESSIONAL kryddpuréerna, currypastan och oljan till en slät blandning. Eventuellt kan lite vatten behöva tillsättas.
  2. Röd thaicurry

    • Sautera kryddpastan i olja tills den börja dofta och släppa olja. Häll ner vatten, Knorr Fiskfond, fisksås och palmsocker, och koka upp.
    • Tillsätt kål, aubergine, skaldjur och morötter. Koka upp, sänk och låt soppan sjuda tills skaldjuren är klara. Tillsätt sugarsnaps, böngroddar och limesaft.
  3. Till servering

    • Garnera med basilika och koriander före servering.
    • Servera med jasminris.