Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kryddpastan:

  • Schalottenlök, strimlad 120.0 g
  • Citrongräs, fint hackad 2.0 st
  • Limeblad 5.0 st
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Röd currypasta 35.0 g
  • Rapsolja 60.0 g

Röd thaicurry

  • Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 45.0 g
  • Socker, palm 15.0 g
  • Vitkål, strimlad 400.0 g
  • Aubergine, i 1x1 cm tärningar 400.0 g
  • Skaldjursmix, djupfryst 750.0 g
  • Morot, strimlad 250.0 g
  • Böngroddar 167.0 g
  • Limejuice 60.0 g

Till servering

  • Koriander, färsk hackad 30.0 g
  • Basilika, thai 30.0 g
  • Ris, jasmin
  1. Kryddpastan:

    • Mixa schalottenlök, citrongräs och limeblad med Knorr PROFESSIONAL kryddpuréerna, currypastan och oljan till en slät blandning. Eventuellt kan lite vatten behöva tillsättas.
  2. Röd thaicurry

    • Sautera kryddpastan i olja tills den börja dofta och släppa olja. Häll ner vatten, Knorr Fiskfond, fisksås och palmsocker, och koka upp.
    • Tillsätt kål, aubergine, skaldjur och morötter. Koka upp, sänk och låt soppan sjuda tills skaldjuren är klara. Tillsätt sugarsnaps, böngroddar och limesaft.
  3. Till servering

    • Garnera med basilika och koriander före servering.
    • Servera med jasminris.