Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kålrot

  • Kålrot 1.3 kg
  • Rapsolja 100.0 g
  • Salt 5.0 g

Kikärtscurry

  • Kikärtor, torkade 300.0 g
  • KNORR Kryddpasta Curry 2 x 0,34 kg (UTGÅTT) 50.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  1. Kålrot

    • Skala kålroten och gnid in i olja och salt. Rosta i ugn 180 grader tills kålroten är mjuk.
  2. Kikärtscurry

    • Koka kikärterna och mixa i matberedare tillsammans med Knorr Professional Curry kryddpuré och Knorr Professional Vitlök kryddpuré till en jämn smet.
    • Dela kålroten på hälften och klicka på kikärtscurryn.