+

Kyckling Baharat

Taboulleh

Örtvinägrett

  1. Kyckling Baharat

    • Blanda Knorr Professional Parika kryddpuré, Knorr Professional Ingefära kryddpuré, kryddorna ochMilda Flytande Margarin i en skål.
    • Massera in kycklingbröstfiléerna ordentligt i kryddblandningen och låt dem marinera i några timmar eller över natten i kylskåp.
    • Grilla eller stek kycklingbrösten och tillaga i ugn på 180 grader i 10–12 minuter, tills de är nätt och jämnt genomstekta.
    • Kan serveras både kalla och varma.

  2. Taboulleh

    • Koka couscousen i Knorr Grönsaksfond och vatten tills den är mjuk.
    • Skär grönsakerna och apelsinen i lagom stora bitar. Skär oliverna i halvor och ta loss kärnorna ur granatäpplet. Hacka bladpersiljan.
    • Blanda samman alla ingredienser.
  3. Örtvinägrett

    • Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och örterna till en sås. Förvara kallt.
    • Blanda salladsingredienserna och örtvinägretten.
    • Skär kycklingbröstfiléerna och lägg upp tillsammans med salladen i lager på en tallrik eller ett fat.
    • Dekorera med färska örter, grillad citron och granatäppelkärnor.
    • Servera gärna med grillat bröd och hummus.
+

Continue

Title

Bullet Point text