Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kyckling Baharat

  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Korianderfrö, malen 5.0 g
  • Spiskummin malen 5.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Kanel, malen 2.0 g
  • Kardemumma malen 5.0 g
  • Nejlikor malda 1.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Kyckling, bröstfilé med skin 1.5 kg

Taboulleh

  • Couscous 300.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 10.0 g
  • Vatten 3.0 dl
  • Tomater, coctail på kvist 100.0 g
  • Tomater 100.0 g
  • Gurka 100.0 g
  • Apelsin, filé 150.0 g
  • Granatäpple 50.0 g
  • Oliver, Kalamata kärnfria 70.0 g
  • Persilja, blad 20.0 g

Örtvinägrett

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 2.0 dl
  • Koriander, färsk hackad 10.0 g
  • Persilja, blad 10.0 g
  1. Kyckling Baharat

    • Blanda Knorr Professional Parika kryddpuré, Knorr Professional Ingefära kryddpuré, kryddorna ochMilda Flytande Margarin i en skål.
    • Massera in kycklingbröstfiléerna ordentligt i kryddblandningen och låt dem marinera i några timmar eller över natten i kylskåp.
    • Grilla eller stek kycklingbrösten och tillaga i ugn på 180 grader i 10–12 minuter, tills de är nätt och jämnt genomstekta.
    • Kan serveras både kalla och varma.
  2. Taboulleh

    • Koka couscousen i Knorr Grönsaksfond och vatten tills den är mjuk.
    • Skär grönsakerna och apelsinen i lagom stora bitar. Skär oliverna i halvor och ta loss kärnorna ur granatäpplet. Hacka bladpersiljan.
    • Blanda samman alla ingredienser.
  3. Örtvinägrett

    • Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och örterna till en sås. Förvara kallt.
    • Blanda salladsingredienserna och örtvinägretten.
    • Skär kycklingbröstfiléerna och lägg upp tillsammans med salladen i lager på en tallrik eller ett fat.
    • Dekorera med färska örter, grillad citron och granatäppelkärnor.
    • Servera gärna med grillat bröd och hummus.