Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till fiskpannan

  • Kolja, filé 1.3 kg
  • Potatis, skalad 1429.0 g
  • Purjolök 118.0 g
  • Spenat 167.0 g

Till aåsen

  • vatten 1.0 l
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 100.0 g
  • Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 50.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Dill, torkad 2.0 g
  • WINBORGS Pepparrot, riven - Produkt utgått 1/4 2020 60.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 2.0 g
  • Äpple (Aroma) 200.0 g
  1. Till fiskpannan

    • Skär fisken i grytbitar
    • Koka potatisen och kyl ner den. Dela i mindre bitar.

     

  2. Till aåsen

    • Blanda samman vatten, Rama Professional Visp 31% och Knorr Koncentrerad Fiskfond. Vispa ner Knorr Cold Base Stärkelse/Redning och fortsätt att vispa ordentligt. Låt stå i 5 minuter.
    • Tillsätt salt, peppar, ättikssprit, äpple, lök och pepparrot.
    • Smaka av och justera eventuellt kryddningen.
    • Lägg spenat och purjolök i botten på en form.
    • Varva fisk och potatis i formen och slå över den kalla såsen.
    • Värm i ugn vid 175 grader i ca 25-30 minuter.