Menu

Nu är det grilldags med Ryaslaktarn Magnus Rydberg, kika in hans videos samt ladda ned receptfoldern med samtliga recept direkt till din dator eller mobil. Självklart passar recepten, från klassiker till trendsmaker, till grillat året om.

 

Brisket Dry Rub

Testa Brisket Dry Rub med vitlökspulver, rökt salt, timjan, lökpulver och socker nästa gång du röker bringa.

 

Ryaslaktaren gör Brisket dry rub

00:00

 

Lamm med grillad ratatouille

Härligt lamm med sallad på grillad aubergine, paprika, tomat, squash, vitlök och lök. Salladen kan förslagsvis även ätas för sig själv på surdegsbröd som en bruschetta - riven pecorino, Vesterhavsost eller parmesan samt persilja är goda smaker till.

 

Ryaslaktaren grillar lamm racks

00:00

 

Ryslaktarn grillar Iberico secreto

Iberico secreto sitter gömd vid skulderbladet och brukar kallas ”the Wagyu of pork”, och det är lätt att se varför: den är täckt av späck och kraftigt marmorerad, mör och saftig. I Spanien anses delen vara den bästa delen på grisen och äts gärna marinerad i vätskan från rostad paprika.

 

Ryaslaktaren grillar secreto

00:00

 

Kalypsorub

Jerk-liknande rub med smak av chipotle, ancho, nejlika, kryddpeppar och korianderfrö. Extra god på grillad kyckling.

 

Ryaslaktaren gör Kalypsorub

00:00

 

Ryaslaktarns pastrami rub


Ett måste på pastramin! Rökt paprikapulver, vitlökspulver, peppar, timjan, socker och lökpulver. Även gott på rostad potatis, bakad hel lök eller som rub på Drunk chicken.

 

Recept på Ryaslaktarens pastrami rub

00:00

Grilldags! Receptfolder

Grilldags! Receptfolder

Grill- och BBQsäsongen är i full gång. Här hittar du Ryaslaktarns samlade recept på rubs, såser och en ultimat sidosallad till allt grillat. Här hittar du rubs som passar allt från nöt och fläsk till fågel, fisk, grönsaker, vegokött och skaldjur. Ladda ned receptfoldern här direkt till datorn eller mobilen.

Ladda ner
Produkter
Recept
Favoriter
Meny