Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till laxen

  • Lax, filé med skin och benfri 400.0 g
  • Salt grovt 100.0 g
  • Socker 50.0 g
  • MAILLE Senap Oldstyle 8 x 1 kg efter smak
  • Dill, färsk hackad 30.0 g
  • Gräslök fint skuren 30.0 g

Quinoa

Övriga grönsaker

  1. Till laxen

    • Blanda socker och salt. Gnid in laxen och grava i 12 timmar.
    • Skrapa bort överbliven gravblandning, skölj bort det sista i kallt vatten och torka av laxen.
    • Skär bort skinnet och tärna laxen 1 x 1 cm.
    • Krydda laxen med örter, peppar och MAILLE Oldstyle senap. Kyl väl.
  2. Quinoa

    • Koka quinoa enligt instruktioner på förpackning, kyl väl.
    • Blanda quinoa med Hellmann´s Citrus Vinaigrette, MAILLE Dijon senap, salt och peppar.
  3. Övriga grönsaker

    • Lägg den fint strimlade kålen i en vakuumpåse tillsammans med Sushi vinäger, vakuum förslut.
    • Rensa rädisorna och skiva tunt på mandolin.
    • Bryn majskolvarna tills de får fin färg, låt dem svalna. Skär av majskorn från kolven, se till att de håller samman.
    • Blanda Hellmann´s majonnäs med MAILLE Dijon senap och krydda med salt och peppar.
    • Lägg upp quinoa i skålar, toppa med övriga ingredienser och dressing.