+

Tacogratäng

Ostsås

Vid servering

  • Nachos 100 g
  • Creme Fraiche 100 g
  • Kokt ris
  1. Tacogratäng

    • Fräs löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin på låg värme, tills den börjar ta färg, ca 8 minuter. Rör med jämna mellan rum och tillsätt Knorr PROFESSIONAL Chilipuré, vitlök, spiskummin och kryddpeppar. Fräs vidare i ytterligare någon minut.
    • Tillsätt zucchini och paprika, rör om och se till att grönsakerna blandas väl med löken och kryddorna. Tillsätt Knorr Tomatino, bönmix, vinäger och hälften av persiljan, oregano samt vatten och Knorr Grönsaksfond.
    • Koka upp, sänk värmen till låg och sjud ca 20 minuter eller tills att grönsakerna mjuka och såsen mustig. Rör med jämna mellan rum. Justera kryddningen med salt och peppar om så behövs.

  2. Ostsås

    • Värm Garde D’or Ostcrème och tillsätt vattnet. Rör om och tillsätt riven ost och jalapeño. Rör tills osten smälter.

  3. Vid servering

    • Värm ugnen till 200°. Lägg chiligrytan i i ett djupt bleck. Fördela ostensåsen jämt ovanpå. Toppa med nacho chips och gratinera i ugnen i 10 minuter.
    • Servera med Guacamole, Salsa Casera, Creme Fraiche och ris.
+