Menu

Ingredienser

+

Vintertabbouleh


Tabbouleh är ursprungligen en libanesisk sallad som görs på bulgur, tomater, persilja och mynta. Den smaksätts med olivolja och citronsaft. Den här mer vintriga versionen innehåller fänkål, champinjoner, kastanjer, persilja och spenat. Gott på hösten och vintern. Passar för veganer.

...

Förberedelser

  1. Vintertabbouleh

    • Låt vatten och svampfond koka upp.
    • Skölj bulgurn väl och häll ner i den kokande buljongen. Låt koka i cirka 15 minuter.
    • Fräs löken och champinjonerna snabbt i flytande margarin. Låt dem inte steka för länge.
    • Smaksätt svampen med Knorr Svampfond, salt och peppar.
    • Blanda bulgurn med svampblandningen.
    • Smaksätt med vinägretten och krydda med salt och peppar.
    • Låt kallna och blanda i resten av ingredienserna i salladen. Servera.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny