Ingredienser
Vintertabbouleh
-
Vatten 1.0 l
-
Bulgur 200.0 g
-
Champinjoner, skivade 300.0 g
-
Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 5.0 g
-
Fänkål, strimlad 0.1 kg
-
Kastanjer, tillagade 50.0 g
-
Spenat 111.0 g
-
bladpersilja, grovt hackad 100.0 g
-
Lök, skivad 50.0 g
-
Salt och peppar
Förberedelser
-
Vintertabbouleh
- Låt vatten och svampfond koka upp.
- Skölj bulgurn väl och häll ner i den kokande buljongen. Låt koka i cirka 15 minuter.
- Fräs löken och champinjonerna snabbt i flytande margarin. Låt dem inte steka för länge.
- Smaksätt svampen med Knorr Svampfond, salt och peppar.
- Blanda bulgurn med svampblandningen.
- Smaksätt med vinägretten och krydda med salt och peppar.
- Låt kallna och blanda i resten av ingredienserna i salladen. Servera.