Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vintertabbouleh

  • vatten 1.0 l
  • Bulgur 200.0 g
  • Champinjoner, skivade 300.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Wild Mushroom Earth 6 x 400ml 10.0 g
  • HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 0.8 dl
  • Fänkål, strimlad 0.1 kg
  • Kastanjer, tillagade 50.0 g
  • Spenat 111.0 g
  • bladpersilja, grovt hackad 100.0 g
  • Lök, skivad 50.0 g
  • Salt och peppar
  • KNORR Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  1. Vintertabbouleh

    • Låt vatten och svampfond koka upp.
    • Skölj bulgurn väl och häll ner i den kokande buljongen. Låt koka i cirka 15 minuter.
    • Fräs löken och champinjonerna snabbt i flytande margarin. Låt dem inte steka för länge.
    • Smaksätt svampen med Knorr Professional Intense Flavours, salt och peppar.
    • Blanda bulgurn med svampblandningen.
    • Smaksätt med vinägretten och krydda med salt och peppar.
    • Låt kallna och blanda i resten av ingredienserna i salladen. Servera.