Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Morot och Bovetebiffar

  • Morot 750.0 g
  • Lök, gul 300.0 g
  • Pumpakärnor 100.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Bovete, krossat 250.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Rapsolja 50.0 g
  • Salt 3.0 g
  1. Morot och Bovetebiffar

    • Skala och grovtärna morot och lök. Gnid in i olja och salt. Rosta i ugn 180 grader tills moroten är mjuk.
    • Koka krossade bovetet enligt förpackningen.
    • Blanda allt i en degblandare med vinge och vispa samman till en smet.
    • Forma biffar och stek gyllene i Milda Flytande Margarin.