Ingredienser
Gör så här
-
Vatten 1.2 l
-
Vatten 50.0 g
-
Vinäger, dragon 5.0 ml
-
Dragon, torkad 2.0 g
-
Ost, parmesan riven 50.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Blomkål, i buketter 1.0 kg
-
Ärtor, gröna frusna 500.0 g
-
Rapsolja 5.0 ml
-
Frömix, solros,pumpa och melon 50.0 g
Vid servering
-
Torsk, filé 1.0 g
Förberedelser
-
Gör så här
- Koka upp vatten, Knorr Grönsaksbuljong och Rama Professional Visp 31%. Red av med MAIZENA utblandat i vatten. Smaksätt med dragon, dragonvinäger, parmesan och salt. Lås såsen sjuda i 5 minuter.
- Blanda med 20 g matfett i ett GN bleck och rosta vid 175 grader i ca 15 minuter tills blomkålen är mör och har fått färg. Blanda blomkål med ärtor.
- Rosta fröna i oljan, antingen i ugn eller på pannan. Smaksätt med salt.
-
Vid servering
- Krydda fisken och ånga den tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm såsen och slå den över fisken. Servera tillsamman med varma grönsaker och rostad frömix.