Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pirpogdeg

  • Vetemjöl 250.0 g
  • Salt 15.0 g
  • Milda Professional Matlagningsmargarin 4 x 2,5 kg 140.0 g
  • Ägg, gula 20.0 g
  • Vatten 15.0 g

Fyllning

  • Kyckling, kokt och hackad 200.0 g
  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg - Nytt artnr v 19 2019 - 67740996 200.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  • Chorizo, tärnad och stekt 150.0 g
  • Vårlök, skivad 40.0 g
  • Persilja, hackad 10.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 7.0 g
  • Limejuice 15.0 g
  • Ägg (stora, klass A) 1.0 st
  1. Pirpogdeg

    • Mixa mjöl, salt och margarin i en matberedare. Tillsätt vispat ägg och vatten så att degen samlar sig. Låt degen vila i kylen 30 minuter före den bakas ut.
    • Kavla ut degen och stick ut cirklar på 10-12 cm i diameter
  2. Fyllning

    • Blanda ingredienser till fyllningen och lägg 1- 1 1/2 msk fyllning på varje deg cirkel och pensla halva cirkelns kant med vatten.
    • Vik över och förslut halvmånen med en gaffel.
    • Pensla pirogen med ägg.
  3. Vid servering

    • Baka i ugn på vid 200 grader i 7 minuter.