Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Kalvbog, benfri i grytbitar 2.0 kg
  • Olja, oliv 4.0 msk
  • Salt och peppar
  • Blekselleri 200.0 g
  • Lök, tärnad 300.0 g
  • Morot 300.0 g
  • Vitlök, klyfta 4.0 stk
  • Olja, oliv 2.0 msk
  • Vin, vitt 1.0 l
  • Rosmarin, färsk 2.0 msk
  • Gremolata:
  • Persilja, hackad 2.0 msk
  • Citron,zest 2.0 msk
  • Till servering:
  • Potatismos 2.0 kg
  1. Gör så här

    • Bryn köttet i olivolja till fin färg och krydda med salt och peppar. Deglasera stekbordet med vatten, spara!
    • Fräs selleri, morötter, lök och vitlök vid moderat värme tills de blir lätt mjuka och fått lite färg. Tillsätt vittvin och koka in tills vinet nästan försvunnit. Tillsätt Knorr Tomatino, kalvkött, steksky, Knorr Kalvbuljong och rosmarin. Täcker vätskan inte köttet så fyll på med ytterligare vatten. Koka upp och sjud sedan köttet riktigt mört. Justera smaken om så behövs med salt och peppar.
    • Servera grytan tillsammans med gremolata och potatismos.