Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Posset

  • Grädde 35% (vispgrädde) (2) 9.0 dl
  • Socker 260.0 g
  • Citronsaft 170.0 ml

Mousse med vitchoklad

Olivgodis

  • Oliver 30.0 g
  • Muscovadosocker 10.0 g

Lakritsmaräng

  • Äggvita 50.0 g
  • Socker, florsocker 50.0 g
  • Rålakritspulver 5.0 g

Fläderblomsmaräng

  1. Posset

     

    • Pressa ut citronsaften. Koka upp grädden och sockret och tillsätt citronen. Fördela i en kall kakform.
  2. Mousse med vitchoklad

    • Blanda dessertingrediensen med den kalla mjölken. Börja med att röra med en elektrisk mixer i 2 minuter på låg hastighet. Rör om i 3 minuter på hög hastighet. Låt moussen vila i en timme. Lägg i en spritspåse.
  3. Olivgodis

    • Låt oliverna rinna av och klappa dem torra. Lägg dem på ett bakplåtspapper och torka dem i ugnen i 200 grader i 20 minuter. Blanda socker och majsstärkelse i en mixer. Hacka oliverna grovt.Lägg dem på ett bakplåtspapper och grädda i 20 minuter i 160 grader.
  4. Lakritsmaräng

    • Vispa äggvitorna och hälften av sockret till skum. Tillsätt lakritspulver och rör om. Tillsätt resten av sockret och rör om tills det blir glansigt. Lägg i en kakform och torka i ugnen över natten i 64 grader.
  5. Fläderblomsmaräng

    • Mixa äggvita, juice och vinäger. Vispa äggvitorna och hälften av sockret till ett skum. Tillsätt resten av sockret och rör om tills det blir glansigt. Lägg i en kakform och grädda i ugnen över natten i 64 grader.