Devil’s Egg
Läckra hårdkokta ägghalvor där äggulan blandats upp med majonnäs och andra smaksättare som äppelcidervinäger, chili, gräslök och paprika

Ingredienser
Förberedelse
-
Tabasco 2.0 msk
-
Gräslök, fint skuren 3.0 msk
-
rökt paprikapulver 1.0 tsk
-
Salt och peppar
-
Ägg 6.0 stk
Förberedelser
-
Förberedelse
- Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner äggen och koka i 8-10 min.
- Hacka grässlök och blanda med majonnäs i en liten skål.
- Skölj äggen i kallt vatten, skala och dela dem.
- Ta ur äggulan och lägg i en skål. Lägg äggvitehalvorna på en tallrik och ställ i kylen.
- Mosa äggulan med en gaffel och blanda med majonnäsen, äppelcidervinägern och Tabascon.
- Tillsätt grässlöken och blanda. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll en spritspåse med röran och spritsa ner i äggvitorna. Sprinkla lite rökt paprika-pulver på toppen.