Devil’s Egg
Läckra hårdkokta ägghalvor där äggulan blandats upp med majonnäs och andra smaksättare som äppelcidervinäger, chili, gräslök och paprika

Ingredienser
Devil’s Egg
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Förberedelse
Tabasco
/msk
2.0 msk
0%
Gräslök, fint skuren
/msk
3.0 msk
0%
rökt paprikapulver
/tsk
1.0 tsk
0%
Salt och peppar
/g
0.0 g
0%
MAILLE Äpplecidervinäger - flaska, 6x500 ml
/tsk
1.0 tsk
0%

Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT**
/ml
50.0 ml
0%
Ägg
/stk
6.0 stk
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Förberedelse
-
Tabasco 2.0 msk
-
Gräslök, fint skuren 3.0 msk
-
rökt paprikapulver 1.0 tsk
-
Salt och peppar
-
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 50.0 ml
-
Ägg 6.0 stk
Förberedelser
-
Förberedelse
- Koka upp vatten i en kastrull och lägg ner äggen och koka i 8-10 min.
- Hacka grässlök och blanda med majonnäs i en liten skål.
- Skölj äggen i kallt vatten, skala och dela dem.
- Ta ur äggulan och lägg i en skål. Lägg äggvitehalvorna på en tallrik och ställ i kylen.
- Mosa äggulan med en gaffel och blanda med majonnäsen, äppelcidervinägern och Tabascon.
- Tillsätt grässlöken och blanda. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll en spritspåse med röran och spritsa ner i äggvitorna. Sprinkla lite rökt paprika-pulver på toppen.