Menu
+

Kimchimajonnäs

Picklad jalapeño och rödlök

Sesamgurka

  • Gurka 100.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Chiliflingor, koreanska 2.0 g
  • Sesamfrön 4.0 g
  • Olja, sesam 20.0 g

Till burgaren

  1. Kimchimajonnäs

    • Blanda samtliga ingredienser.
  2. Picklad jalapeño och rödlök

    • Koka upp vinäger, socker, salt och vatten. Kyl ner. 
    • Lägg rödlöken och jalapeño för sig. Häll över vätskan så det täcker. Låt stå ett dygn. 
  3. Sesamgurka

    • Salta in gurkan, låt vätska ur 10 minuter i en sil. Blanda med övriga ingredienser och låt stå minst en timme. Lägg gärna i en vackpåse och vacka in. 
  4. Till burgaren

    • Fritera burgarna och servera med tillbehör.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny