Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Lasopy – grönsakssoppa från Madagascar

  • Vatten 2.5 l
  • Morot 900.0 g
  • Majrova 400.0 g
  • Purjolök 400.0 g
  • Ärtor, gröna 400.0 g
  • Sakay, kryddpasta 50.0 g
  • Limejuice 70.0 ml
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar, grovmald 2.0 g
  1. Lasopy – grönsakssoppa från Madagascar

    • Skala och skär rotfrukterna i grova bitar.
    • Tillsätt alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp.
    • Sänk värmen och låt puttra en timme
    • Låt svalna lite och mixa slät i en matberedare till en ganska tjock puré.
    • Häll tillbaka i kastrullen och värm på. Justera tjockleken efter smak med vatten eller buljong.
    • Smaka av med salt och peppar.