Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Stuvad kål passar bra till exempelvis rökt skinka, stekt korv, bacon och fläsk. Här en variant med vit misopasta, som i detta fall bidrar med fyllighet till den vegetabiliska grädden och en spännande söt och salt smakbrytning. Generellt kan man säga att vit misopasta passar bra till alla typer av kål och är väl värd en omväg! Misopasta kan beställas via grönsaksgrossisten eller köpas i asiatiska butiker.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Dela, ta bort den grova stammen och skär kålen i mindre bitar.
    • Sautera kålen i smör i 5 minuter, tillsätt vatten, misopasta och Knorr Ekologisk Grönsaks-buljong och salt och sjud i ytterligare 5 minuter.
    • Tillsätt matlagningsgrädde och sjud kålen i 10 minuter och smaksätt med peppar och citron.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny