Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Spetskål 2.0 kg
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 70.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Miso, vit 80.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 15.0 g
  • Salt 15.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 400.0 ml
  • Citron, juice färskpressad 10.0 g
  1. Gör så här

    • Dela, ta bort den grova stammen och skär kålen i mindre bitar.
    • Sautera kålen i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i 5 minuter, tillsätt vatten, misopasta och Knorr Ekologisk Grönsaks-buljong och salt och sjud i ytterligare 5 minuter.
    • Tillsätt Knorr Mat 15% och sjud kålen i 10 minuter och smaksätt med peppar och citron.