Bönsallad med morötter och Koriander
I Brasilien gillar man att ha många olika tillbehör till sin Churrasco (Brasiliansk BBQ). Tillbehören spelar minst lika stor roll som köttet.

Ingredienser
Bönsallad med morötter och koriander
-
Bönmix, frusen 500.0 g
-
Morot, riven 200.0 g
-
Morot, gul 100.0 g
-
Morot, blå 100.0 g
-
Apelsin, filé 200.0 g
-
Koriander, färsk (cilantro) 40.0 g
-
Sesamfrön 20.0 g
-
Salt och peppar
Förberedelser
-
Bönsallad med morötter och koriander
- Skala och skär morötter i halva slantar (eller i julienne 3 cm)
- Blanda upptinade bönor med morötter, apelsinfilé och HELLMANN`S Citrus Vinaigrette. Smaksätt med salt och peppar.
- Rosta sesamfrön på en stekpanna tillsammans med hackad koriander.
- Blanda bönsalladen med sesamfrön och koriander, servera omgående.