Menu

Med en hemmagjord smak och omisskännligt fyllig och len konsistens är det inte konstigt att HELLMANN’S Real är en av våra kanske mest älskade produkter. Nu har vi dessutom uppdaterat receptet i syfte att göra denna klassiker om möjligt ännu lättare att älska. I dubbel bemärkelse dessutom, eftersom vi passat på att sänka fetthalten från 79 % till 70 %. HELLMANN’S Real Majonnäs passar i de flesta rätter och sammanhang, blir inte rinnig och är lika god naturell som smaksatt med dina favoritkryddor.

Hitta en storlek som passar dig!

Behovet av majonnäs är olika beroende på sammanhang, meny, trender och säsong. Därför finns HELLMANN’S Real numera i tre praktiska hinkstorlekar för restaurangköket; 2, 5 och 10 liter. På så vis hoppas vi att du slipper onödigt svinn.

* För större delen av majonnässortimentet. Under fågelinfluensan kan vi tillfälligt använda oss av ett system med inhägnade höns för att skydda hönsen.

Visste du att HELLMANN’S Real…

  • kan ge din bakning ett lyft?
  • inte blir rinnig när den används med syrliga ingredienser?
  • är lika god på burgare och mackor som till såser och sallader?

100 % ägg från frigående höns

Idag kommer faktiskt hundra procent av de ägg vi använder i våra majonnäser från frigående höns. Det gör en högst påtaglig skillnad för livskvaliteten hos miljontals hönor.

HELLMANN’S Real i ditt kök!

Se vad HELLMANN’S Real kan göra för dig i ditt restaurangkök.

00:00

Produkter
Recept
Favoriter
Meny