Glutenfria matiga mellanmåls-muffins
Fria från gluten men fulla av smak! Dessa matiga, örtiga muffins gör sig precis lika bra till mellanmålet som till lunchsoppan.

Ingredienser
Gör så här
-
Kikärtsmjöl 200.0 g
-
Bikarbonat 12.0 g
-
Salt 8.0 g
-
Ägg (stora, klass A) 4.0 st
-
Rapsolja 200.0 ml
-
Filmjölk 100.0 ml
-
Purjolök 120.0 g
-
Majs, frusen 180.0 g
-
Riven ost 150.0 g
Förberedelser
-
Gör så här
- Blanda kikärtsmjöl, MAIZENA, bikarbonat och salt
- Vispa samman ägg, olja, filmjölk och Knorr Bouquet all Italiana. Blanda med de torra ingredienserna till en jämn smet.
- Vänd ned purjolök, majs och riven ost i smeten och blanda väl.
- Fördela i muffinsformar och baka i ugn vid 180 grader i ca 14 minuter.