Ingredienser
Burgaren
-
Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 500.0 g
-
Lök, gul 28.0 g
-
Ägg 1.0 stk
Sås
-
Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 15.0 g
Tillbehör
-
Avokado 4.0 st
-
Rödlök, skivad 200.0 g
-
Basilika, färsk 100.0 g
-
Briochebröd, Hamburgare per bröd 10.0 st
Förberedelser
-
Burgaren
-
Blanda kikärtorna med lök, tapoika, ägg, grönsaksfond och Knorr Brynt Lökfond.
-
Forma kikärtssmeten till "biffar" och k dem spröda i rikligt med olja i stekpanna
-
-
Sås
-
Blanda majonnäs, chilipuré och Knorr Brynt Lökfond.
-
-
Tillbehör
-
Blanda den skurna rödlöken med vinaigretten
-
Bygg burgaren på briochbrödet med chilimayo, färsk basilika, de steka kikärtsbiffarna, avokado och picklad rödlök.
-