Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Burgaren

  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 500.0 g
  • Lök, gul 28.0 g
  • MAIZENA Tapioka 4 x 2 kg 25.0 g
  • Ägg 1.0 stk
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 30.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 30.0 g

Sås

  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 400.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 35.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 30.0 g

Tillbehör

  • Avokado 4.0 st
  • Rödlök, skivad 200.0 g
  • Basilika, färsk 100.0 g
  • Briochebröd, Hamburgare per bröd 10.0 st
  • HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 1.0 dl
  1. Burgaren

    • Blanda kikärtorna med lök, tapoika, ägg, grönsaksfond och 30 g Roast Umami.

    • Forma ksteikärtssmeten till "biffar" och k dem spröda i rikligt med olja i stekpanna

  2. Sås

    • Blanda majonnäs, chilipuré och 30 g Roast Umami.

  3. Tillbehör

    • Blanda den skurna rödlöken med vinaigretten'

    • Bygg burgaren på briochbrödet med chilimayo, färsk basilika, de steka kikärtsbiffarna, avokado och picklad rödlök.