Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Hemlagad Kimchi

  • Kinakål, strimlad 1.0 kg
  • Socker, rör 150.0 g
  • Vinäger, ris 300.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Fisksås (Asiatisk) 15.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 100.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Kimchi Base - Spicy Chili Sauce 50.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 40.0 g
  1. Hemlagad Kimchi

    • Koka upp vinägern tillsammans med socker och tillsätt övriga ingredienser.
    • Koka i 10 minuter och låt kålen rinna av.
    • Reducera lagen till önskad konsistens och smak (ska smaka kraftigt av chili, syra, sötma och umami)
    • Tillsätt kålen igen och förvara kimchin i kylskåp i lufttätt emballage.