1. Biryani kryddmix

    • Blanda alla kryddorna till Biryani kryddmix.
  2. Kyckling

    • Blanda Knorr Fraiche 24%, limejuicen, Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré, gurkmeja och smaka av med salt och peppar.
    • Tillsätt kycklingen och låt marinera minst två timmar, gärna över natten.
    • Lyft upp kycklingen ur marinaden och rosta i ugn 180 grader tills kycklingen är genomstekt.
  3. Biryani sauce

    • Hetta upp olja i en kastrull och bryn på löken tills mjuk.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, SLOTTS Tomatpuré, vatten, Knorr Kycklingfond och Biryani kryddmix. Låt koka 10 minuter. Rör emellanåt.
    • Tillsätt kycklingen. Låt koka så allt blir varmt.
+