Kenyansk vegoburgare
Kenyainspirerad vegoburgare gjord på kidneybönor, rött ris och rostad sötpotatis. En burgare som är så saftig att den inte behöver hamburgerdressing.

Ingredienser
Kenyansk vegoburgare
-
Sötpotatis, skalad, tärnad, rostad 200.0 g
-
Kidneybönor, kokta 400.0 g
-
Rött ris, kokt 600.0 g
-
Biriany kryddmix 12.0 g
-
Panko, ströbröd 300.0 g
-
Rapsolja 50.0 g
-
Bröd, Hamburgare 10.0 st
-
Avocado 500.0 g
Förberedelser
-
Kenyansk vegoburgare
- Mixa sötpotatisen, kidneybönorna och riset i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
- Vänd i Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré, Biryani kryddmix och MAIZENA Snowflake. .
- Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
- Panera i panko och stek burgarna klara i olja.
- Fyll hamburgerbröden med en burgare och skivad avocado.