Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kenyansk vegoburgare

  • Sötpotatis, skalad, tärnad, rostad 200.0 g
  • Kidneybönor, kokta 400.0 g
  • Rött ris, kokt 600.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Biriany kryddmix 12.0 g
  • Panko, ströbröd 300.0 g
  • Bröd, Hamburgare 10.0 st
  • Avocado 500.0 g
  1. Kenyansk vegoburgare

    • Mixa sötpotatisen, kidneybönorna och riset i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
    • Vänd i Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré, Biryani kryddmix och MAIZENA Snowflake. .
    • Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
    • Panera i panko och stek burgarna klara i Milda Flytande Margarin.
    • Fyll hamburgerbröden med en burgare och skivad avocado.