+

Skaldjursgryta

  1. Skaldjursgryta

    • Skär fisken i 3x 3 cm bitar.
    • Fräs den hackade löken, vitlök och paprikan mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, låt alltsammans fräsa i någon minut.
    • Slå på kokosmjölk, Knorr Mat 15%, Knorr Fiskbuljong Lågsalt, lagerblad och vatten, koka upp och tillsätt kokosflingor. Låts såsen sjuda i 5 minuter. Red evt. med MAIZENA, Snowflake.
    • Justera smaken på såsen med salt och peppar och smaksätt med lime juice. Hit går att förbereda i förväg.
    • Lägg fisk och skaldjur i grytan och ånga fisken färdig under lock.

  2. Till servering

    • Servera grytan med färsk skuren koriander och vårlök samt kokt ris med bönor.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto