Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Skaldjursgryta

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 60 g
  • Lök, tärnad 140 g
  • Vitlök, hackad 26 g
  • Lagerblad 3 st
  • Paprika, gul strimlad 150 g
  • Paprika, grön strimlad 150 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 800 ml
  • Knorr Mat 15% Laktosfri 8 x 1 L 500 ml
  • Vatten 300 ml
  • Knorr Fiskbuljong, lågsalt, pulver 3 x 1 kg - UTGÅTT v 50 2018 32 g
  • Limejuice 50 g
  • kokos, hyvlad rostad 50 g
  • Sej,filé 1250 g
  • Räkor, utan skal 200 g
  • Bläckfisk, calamares 250 g
  1. Skaldjursgryta

    • Skär fisken i 3x 3 cm bitar.
    • Fräs den hackade löken, vitlök och paprikan mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, låt alltsammans fräsa i någon minut.
    • Slå på kokosmjölk, Knorr Mat 15%, Knorr Fiskbuljong Lågsalt, lagerblad och vatten, koka upp och tillsätt kokosflingor. Låts såsen sjuda i 5 minuter. Red evt. med MAIZENA, Snowflake.
    • Justera smaken på såsen med salt och peppar och smaksätt med lime juice. Hit går att förbereda i förväg.
    • Lägg fisk och skaldjur i grytan och ånga fisken färdig under lock.

  2. Till servering

    • Servera grytan med färsk skuren koriander och vårlök samt kokt ris med bönor.