Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Skaldjursgryta

  • Rapsolja 60.0 g
  • Lök, tärnad 140.0 g
  • Vitlök, hackad 26.0 g
  • Lagerblad 3.0 st
  • Paprika, gul strimlad 150.0 g
  • Paprika, grön strimlad 150.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 800.0 ml
  • Matlagningsgrädde 500.0 ml
  • Vatten 300.0 g
  • Limejuice 50.0 g
  • kokos, hyvlad rostad 50.0 g
  • Sej,filé 1250.0 g
  • Räkor, handskalade 200.0 g
  • Bläckfisk, calamares 250.0 g
  1. Skaldjursgryta

    • Skär fisken i 3x 3 cm bitar.
    • Fräs den hackade löken, vitlök och paprikan mjuk i olja.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, låt alltsammans fräsa i någon minut.
    • Slå på kokosmjölk, matlagningsgrädde, Knorr Fiskbuljong Lågsalt, lagerblad och vatten, koka upp och tillsätt kokosflingor. Låts såsen sjuda i 5 minuter. Red evt. med MAIZENA, Snowflake.
    • Justera smaken på såsen med salt och peppar och smaksätt med lime juice. Hit går att förbereda i förväg.
    • Lägg fisk och skaldjur i grytan och ånga fisken färdig under lock.

  2. Till servering

    • Servera grytan med färsk skuren koriander och vårlök samt kokt ris med bönor.