Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Se till att du har woken redo, för nu är det dags att släppa loss fläskkarrén, ingefäran, sojan, sesamoljan, koriandern och en massa annat gott i köket! Resultatet kallar vi wokad fläskkarré Shanghai och den både smakar och doftar otroligt. Prova själv!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Strimla fläskkarrén (ca 1x4 cm).
    • Blanda ingefära, ägg, MAIZENA, salt, MAILLE Äppelcidervinäger och sesamolja i en bunke. Vispa slätt. Blanda ner köttet och låt det marinera i ca 1 timma.
    • Hetta upp en wokpanna, stekpanna eller ett stekbord ordentligt. Tillsätt matolja och stek köttet hastigt på hög värme. Addera därefter övriga grönsaker och låt allt få lite färg. Tillsätt sweet and sour, vatten, kycklingfond och soja och låt puttra i 3 minuter. Smaka eventuellt upp med mer salt. Servera med jasminris. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny