Ingredienser
”Gotu kola Sambola”
-
Vit fisk 1.2 kg
-
Citron, juice färskpressad 100.0 g
-
Limejuice 1.0 dl
-
Avokado, tärnad 400.0 g
-
Tomat, tärnad 250.0 g
-
Gurka 150.0 g
-
Olja, oliv 1.0 dl
-
kokos, hyvlad rostad 50.0 g
-
Persilja, hackad 100.0 g
Förberedelser
-
”Gotu kola Sambola”
- Skär fisken i mindre bitar och marinera i citronsaft med Knorr Umami i cirka 12 timmar i kylskåp.
- Blanda olivolja med Knorr Kycklingfond, koncentrerad, och saft/skal av lime.
- Lägg upp fisken på gröna blad med hackad persilja, tomat, gurka och avokado och strö över rostad kokos.
- Servera gärna med ris eller färsk mango.