Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

”Gotu kola Sambola”

  • Vit fisk 1.2 kg
  • Citron, juice färskpressad 100.0 g
  • Limejuice 1.0 dl
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Avokado, tärnad 400.0 g
  • Tomat, tärnad 250.0 g
  • Gurka 150.0 g
  • Olja, oliv 1.0 dl
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 25.0 g
  • kokos, hyvlad rostad 50.0 g
  • Persilja, hackad 100.0 g
  1. ”Gotu kola Sambola”

    • Skär fisken i mindre bitar och marinera i citronsaft med Knorr Umami i cirka 12 timmar i kylskåp.
    • Blanda olivolja med Knorr Kycklingfond, koncentrerad, och saft/skal av lime.
    • Lägg upp fisken på gröna blad med hackad persilja, tomat, gurka och avokado och strö över rostad kokos.
    • Servera gärna med ris eller färsk mango.