Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Popcorn 170.0 g
  • Olja, majs 15.0 ml
  • Socker 240.0 g
  • Sirap,ljus 200.0 g
  • Vaniljsocker 2.0 g
  • Nejlika, mald
  • Salt 15.0 g
  • Kanel, malen 2,5 g
  • Kardemummakärnor, krossade 1.0 g
  • Muskotnöt, nyriven 3.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 270.0 ml
  1. Gör så här

    • Poppa popcornen i oljan.
    • Blanda samman alla torra kryddor med fint salt.
    • Blanda Rama ProfessionalVisp 31% med socker och sirap. Låt sjuda vid moderat värme till temperaturen når 129-130 grader.
    • Rör ner pepparkakskrydda.
    • Vänd ner popcornen i den varma kolan och låt kallna på smörpapper.