Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Chicken Pkaila

  • Vita bönor, avrunnen! 750.0 g
  • Spenat 1.0 kg
  • Rapsolja 100.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 60.0 g
  • Kyckling, lårfilé 1.0 kg
  • Harissa 30.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 24.0 g
  • Mynta, blad 40.0 g
  • Koriander, färsk hackad 40.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  1. Chicken Pkaila

    • Stek spenaten ordentligt i olja i en kastrull.
    • I en annan kastrull hetta upp olja och fräs lök och Knorr Professional Vitlök kryddpuré.
    • Tillsätt kycklinglår, harissa och spenaten. Fräs runt ordentligt.
    • Tillsätt Knorr Kycklingfond och vaten.
    • Smaka av med salt och peppar.
    • Koka tills kycklingen är klar.
    • Tillsätt bönor, hackad mynta och koriander.