Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör soppan

  • Jordärtskocka, tvättade 1.5 kg
  • Rapsolja 30.0 ml
  • Vatten 2.6 l
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 40.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 300.0 ml
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 10.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Wild Mushroom Earth 6 x 400ml 20.0 g
  • Vitpeppar, malen

Vid servering

  • äpple, fint tärnat 2.0 stk
  • Champinjoner, skivade 150.0 g
  • Smör 25.0 g
  • Timjan, färsk 3.0 g
  1. Gör soppan

    • Rengör jordskockor så att jord försvinner och halvera.
    • Vänd skockorna i rapsoljan och rosta dem i ugn vid 175 grader i 30 minuter.
    • Lägg skockor i gryta och slå på vatten, Knorr Kycklingfond och salt.
    • Koka upp och mixa soppan slät och tillsätt grädde.
    • Smaksätt med ättika, Knorr Intense Flavour Mushroom Earth och vitpeppar.
  2. Vid servering

    • Tärna äpplen och skiva champinjoner fint.
    • Bryn äppeltärningar och champinjon i matfett tillsammans med timjan
    • Anrätta soppan och toppa med smör brynt äpple och champinjon.