Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Brödpaj

  • Bröd, vitt 500.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.5 dl
  • Ägg, flytande pastöriserade 1.0 dl
  • Äggula, flytande pastöriserad 0.5 dl
  • MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 75.0 g
  • Ströbröd 30.0 g

Spenatfyllning

  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 3.0 dl
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  • Ägg, flytande pastöriserade 2.0 dl
  • MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 50.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 35.0 g
  • Spenat, hackad frusen 200.0 g
  1. Brödpaj

    • Värm Milda Flytande Margarin i en panna och vänd brödet (utan kanter i grova bitar)i Milda och Knorr Umami. Brödet ska endast få lite färg, inte bli sprött. Låt brödet svalna.
    • Blanda brödet med de övriga ingredienserna till en slät spritsfast deg (degen skall kunna spritsas från en spritspåse och hålla formen). Justera gärna konsistensen med Knorr Mat och Maizena.
    • Smörj formarna med Milda Flytande Margarin och häll i ströbröd. Spritsa bröddegen i formarna ca ½ cm tjocklek runt om och upp till kanten. Låt vila i kyl.
  2. Spenatfyllning

    • Blanda alla ingredienser till en fast massa.
    • Häll spenatfyllningen upp till kanten i de bröddegsfyllda formarna. Baka i ugnen på kombivärme och ånga 50/50, i ca 25 minuter.
    • Låt svalna övertäckta.