Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Brödpaj

  • Bröd, vitt 500.0 g
  • Margarin, flytande 90.0 ml
  • Matlagningsgrädde 150.0 ml
  • Ägg, flytande pastöriserade 100.0 ml
  • Äggula, flytande pastöriserad 50.0 ml
  • Ströbröd 30.0 g

Spenatfyllning

  • Grädde eller gräddalternativ 300.0 ml
  • Creme Fraiche 200.0 g
  • Ägg, flytande pastöriserade 200.0 ml
  • Spenat, hackad frusen 200.0 g
  1. Brödpaj

    • Värm matfettet i en panna och vänd bröd (utan kanter i grova bitar) där i och krydda med Knorr Umami. Brödet ska endast få lite färg, inte bli sprött. Låt brödet svalna.
    • Blanda brödet med de övriga ingredienserna till en slät spritsfast deg (degen skall kunna spritsas från en spritspåse och hålla formen). Justera gärna konsistensen med matlagningsgrädde och MAIZENA.
    • Smörj och bröda formarna. Spritsa bröddegen i formarna ca ½ cm tjocklek runt om och upp till kanten. Låt vila i kyl.
  2. Spenatfyllning

    • Blanda alla ingredienser till en fast massa.
    • Häll spenatfyllningen upp till kanten i de bröddegsfyllda formarna. Baka i ugnen på kombivärme och ånga 50/50, i ca 25 minuter.
    • Låt svalna övertäckta.