1. Brödpaj

    • Värm Milda Flytande Margarin i en panna och vänd brödet (utan kanter i grova bitar)i Milda och Knorr Umami. Brödet ska endast få lite färg, inte bli sprött. Låt brödet svalna.
    • Blanda brödet med de övriga ingredienserna till en slät spritsfast deg (degen skall kunna spritsas från en spritspåse och hålla formen). Justera gärna konsistensen med Knorr Mat och Maizena.
    • Smörj formarna med Milda Flytande Margarin och häll i ströbröd. Spritsa bröddegen i formarna ca ½ cm tjocklek runt om och upp till kanten. Låt vila i kyl.
  2. Spenatfyllning

    • Blanda alla ingredienser till en fast massa.
    • Häll spenatfyllningen upp till kanten i de bröddegsfyllda formarna. Baka i ugnen på kombivärme och ånga 50/50, i ca 25 minuter.
    • Låt svalna övertäckta.